Siem Castricum

Siem Castricum

Mede eigenaar

Siem is in 1959 geboren te Bakkum. Zijn vader, Simon Castricum, runde in Bakkum een familietransportbedrijf. Van jongs af aan was Siem al gek van auto’s. Op 17 jarige leeftijd heeft hij de technische opleiding metaal en autotechniek gevolgd. Siem heeft bij bekende bedrijven als Martin Schilder, Fokker en autoschadeherstelbedrijf Molenaar gewerkt. Bij Molenaar leerde hij het vak autoschade- en herstel. Na 20 jaar in vaste dienst wilde hij zijn passie voortzetten in het ondernemerschap. Hij besloot samen met Fons, zijn toenmalige
collega,  een eigen bedrijf genaamd Spuiterij de Werf op te zetten.

Met meer dan 45 jaar ervaring haalt Siem nog steeds voldoening uit zijn vak en zorgt hij dat zijn kennis en kunde up-to-date blijft. Voor Siem staat kwaliteit voorop! 

Fons Zeeman

Fons Zeeman

Mede eigenaar

Fons is geboren in 1965 te Limmen. Tot zijn 16e heeft Fons de LTS opleiding gevolgd. In de twee jaren daarna begon hij als leerling autospuiter het vak te leren. Hij vindt het prachtig om auto’s weer op te kunnen knappen en te laten stralen. Fons heeft als autospuiter bij bekende autobedrijven als Van der Steen, Kleverlaan en Molenaar gewerkt. Bij Molenaar leerde hij Siem kennen waarna zij samen besloten hun passie voort te zetten in een eigen bedrijf.
Fons ervaart de afwisseling van werkzaamheden als het leukste onderdeel van het vak. Diverse voertuigen maar ook wooninterieur paseren het bedrijf waardoor er verschillende disciplines van hen gevraagd wordt.

Fons heeft zich in de ruim 40 jaar dat hij werkzaam is blijven ontwikkelen op scholingsgebied door het behalen van diverse certificaten binnen het vakgebied. Professionaliteit tezamen met klanttevredenheid is voor Fons belangrijk.